Hirdetés

Ez lehet az Acer Chrome OS-t futtató táblagépe



|

A napokban egy olyan kép keringett a neten, amelyen az Acer Chrome OS rendszert futtató táblagépe volt látható.

Hirdetés

Az idei évben került elő egy pletyka, amely szerint a Samsung egy Chrome OS-t futtató táblagépen dolgozik, amelybe csúcskategóriás Intel processzort rak. A legutóbbi szivárgások alapján azonban nem ez lesz az első Chrome OS-alapú táblagép. 

Hirdetés

A Twitteren előkerült egy kép - azóta persze törölték -, amely egy Chrome OS-t futtató Acer táblagépről készült. A fotót egy Londonban tartott technológiai kiállításon készítették és tweetelték, emiatt aztán a napokban mindent körbejárt

A Google egyébként már korábban is tett apró utalásokat arra vonatkozóan, hogy a gyártóknak megengedni, hogy eltérő eszközökön is futtassák a Chrome OS-t, például tableteken. Az Acer megoldása kis szerencsével már május elején, az idei Google I/O-n felbukkanhat. 

Az, hogy a tweetet törölték, arra utal, hogy az Acer egyelőre nem szerette volna nyilvánosságra hozni a terméket, vagyis az valószínűleg tényleg valódi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.