Hirdetés

Ez lehet az LG első 5G-s mobilja



|

Az MWC-n nem csak a G8 ThinQ-ról rántja le a leplet az LG, hanem a V50 ThinQ-ról is - ez lesz a gyártó első 5G-s okostelefonja.

Hirdetés

Egy ideje nyílt titok, hogy az LG február 24-én mutatja be a következő csúcsmobilját, a G8 ThinQ-t. Erről rengeteg érdekességet tudunk már, többek között maga a gyártó árulta el, hogy hang jön majd az OLED-kijelzőből, illetve audióban mennyire kiemelkedő lesz az új modell. 

Hirdetés

Azt is tudjuk azonban egy ideje már, hogy az LG elviszi az MWC-re az első 5G-s okostelefonját. Evan Blass mindig megbízható információkat szivárogtat, és nemrég olyan képet tett közzé, amin az LG V50 ThinQ látható, az LG első 5G-s okostelefonja. Ez Amerikában a Sprint kínálatában jelenik meg egyébként. 

A képernyő közel kávamentes lesz, az előlapra dupla szelfikamerát várhatunk, a hátlapra tripla kamerát és ujjlenyomat-olvasót. Sajnos a hardverről nem sokat tudni, de a várakozások szerint a Qualcomm Snapdragon 855-ös csúcslapkáját használja az LG, Snapdragon X50 5G-s modemmel és 4000 mAh-s akkuval. A gőzkamra pedig 2,7-szer akkora lesz, mint a V40 ThinQ hőcsöve. Vagyis elvileg nem melegszik majd túl az új mobil. 

Olcsó azonban nem lesz, a szivárgások alapján akár közel 1400 dollárba is kerülhet. 5G-s okostelefonja pedig lesz a Samsungnak, a Huaweinek és a OnePlusnak is Európában, bár azt nem tudni, hogy ezek közül mind debütál-e az MWC-n. A Samsung a Galaxy S10 széria abszolút csúcsváltozatát kínálhatja 5G-vel, a OnePlus egy prototípust vihet Barcelonába, a Huaweinek pedig az összehajtható mobilja lesz az első 5G-s telefonja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.