Hirdetés

Ez lenne a Lenovo csodatelefonja?



|

Hivatalosan június 5-én mutatkozik be a Lenovo Z5, de már most előkerült egy kép a keret nélküli kijelzős csúcskészülékről.

Hirdetés

A Lenovo egy ideje már mutogatja az új okostelefonjának apró részleteit. A Z5 a jelek szerint nem elég, hogy keret nélküli kijelzőt kap, a zászlóshajó képernyőjébe szenzorsáv sem lóg majd be. 

Hirdetés

A Lenovo Z5 hivatalosan június 5-én, Kínában mutatkozik majd be, de a Twitteren már korábban kiszivárogtak a képek a teljes előlapról. Ezekből kiderült, hogy a kamera és a szenzorok a kijelző alsó sávjába bújtak. 

Azt senki sem tudja megmondani, hogy a szivárgások hitelesek-e, de mindenképpen hihetőnek tűnnek. A Lenovo ugyanis három dolgot tehet, ha nem akar érzékelőszigetet lógatni a kijelzőbe. 

Kerülhet a kamera és a szenzorok az alsó keretbe, valamekkorának ugyanis lennie kell ahhoz, hogy a panel csatlakozhasson belül. Dönthetne a cég a Vivo Apex házból kiugró kamerája mellett is, de ez nem túl valószínű, hiszen élesben eddig senki sem próbálkozott ezzel. Előlapi kamera nélkül is kiadhatná a gyártó az eszközt, de valljuk be, úgy nem lenne sláger belőle. 

Az alulra helyezett kamera ötlete viszont nem szokatlan. A Xiaomi Mi Mix is a képernyő alá helyezte az előlapi szenzort. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.