Hirdetés

Ez lenne a OnePlus 7?



|

Egy kereskedő weboldalán specifikációk és konkrét vételár is láthatóak, de vannak, akik szerint csak a korábbi pletykákat összegezték.

Hirdetés

A OnePlust eleinte kevesen ismerték, azonban az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kínai márka, amely talán a legjobb ár-érték arányú csúcsmobilokat kínálja. Éppen ezért sokan kíváncsiak rá, hogy mi lesz a gyártó következő terméke. 

Hirdetés

A OnePlus ráadásul szeret új technológiákkal kísérletezni (még ha a vezeték nélküli töltés tabu is), úgy, hogy a vételárak mégsem szállnak el. A OnePlus 6T például elsők között hozott képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót, a vételára mégis alacsony volt a hasonló kategóriájú eszközökhöz mérten. 

A GizTop oldalán nemrég felbukkant a OnePlus 7, elvileg minden specifikációval és konkrét vételárral. A leírás alapján Snapdragon 855 rendszerchipre, 8 GB RAM-ra és 128 GB tárhelyre (vagy 12 GB RAM-ra és 256 GB tárhelyre) számíthatunk, 4000 mAh-s akkuval. Az indulóár pedig csak 570 dollár lesz. 

A hátlapra három kamera jut, egy 48, egy 20 és egy 5 megapixeles. A tippek szerint az Oppo 10x-es, veszteségmentes zoomtechnológiáját is átveszi a OnePlus. A szelfikamera pedig a házból ugrik majd elő, mechanikus modulból, csak akkor, amikor szükség van rá. 

Többen megkérdőjelezték ugyanakkor a mostani szivárgás hitelességét, ugyanis a specifikációk listájában több olyan adat is szerepel, ami egyértelműen a OnePlus 6T-hez köthető. Nem kizárt, hogy a pletykákkal töltötték fel az oldalt, a hiányzó adatokat pedig átemelték az előd adatlapjáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.