Hirdetés

Ez lenne a végleges iPhone 8?



|

Állítólag a Foxconn gyárából szivárogtak ki rajzok, amelyek a végleges iPhone 8-ra utalnak.

Hirdetés

Az iPhone készülékekről már a múltban is kerültek elő tökéletesen hiteles szivárgások sok hónappal a bemutató előtt, és minden jel arra utal, hogy ez idén is így történt. A Foxconn gyárából állítólag kiszivárgott az iPhone 8 (a tizedik évfordulós modell) végleges dizájnterve. 

Hirdetés

Ez az, amelyet a gyártás során is használnak. Úgy tűnik, hogy adott az 5,8 hüvelykes OLED-kijelző és a 2.5D-s üvegezés. Az előlapi kamera 3D-s arcfelismerésre lesz képes, a technológiával viszont gondok adódtak, a készülék megjelenése csúszhat. 

A készülék oldalán állítólag nem lesznek lenyomhatóak a gombok, csupán egy vibráló visszajelzést adnak érintéskor. A bekapcsológomb kétfunkciós lesz, a Touch ID pedig a kijelző alá költözik. A dupla kamerát elfordítják. 

Bár a múltban már bebizonyosodott, hogy az iPhone-ok végleges terveit fél évvel a bemutató előtt is ki tudják szivárogtatni, egyelőre kár lenne mindent biztosra venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.