Hirdetés

Ez lett volna az LG G7 Neo



|

Egy izraeli forrás közölte a képeket és a videót az LG kiszivárgott és elkaszált okostelefonjáról.

Hirdetés

Evan Blass egy különösen megbízható szivárogtató, de most ő kapott egy tippet egy izraeli lapról, amely állítólag az LG G7 Neo verziójáról szivárogtatott ki egy videót és néhány képet. Állítólag a modell az MWC egyik rendezvényén volt látható. 

Hirdetés

A Neo verzió arra utal, hogy ez egy lebutított modell. Az új zászlóshajó elvileg idén nyáron jelenik majd meg, Judy kódnéven és LG710 modellszámmal készül. Eredetileg márciusban mutatkozott volna be, de az LG az év elején elkaszálta az eddigi munkát, és elrendelte, hogy mindent kezdjenek elölről a szakemberek. 

Az LG G7 Neo (ami elvileg ebben a formában már sosem jelenik meg) mindenesetre egy szenzorsávval takarja ki a kijelző tetejének egy részét. A panel 6 hüvelykes és 3120 x 1440-es felbontású, 19,5:9-es képaránnyal. 

Hátulra két 16 megapixeles kamera került, f/1.6 és f/1.9 rekeszértékkel. Az előlapi szenzor 8 megapixeles. A kijelző alatt a Snapdragon 845-ös SoC, 4 GB RAM és 64 GB tárhely van. A felturbózott kiadás 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapott. Az akku 3000 mAh-s. A kamerát mesterséges intelligencia támogatja, valószínűleg úgy, mint a V30S-nél. 

A G7 Neo ujjlenyomat-olvasója a hátlapra került, az IP68-as minősítés pedig azt jelenti, hogy a készülék vízálló. 

Frissítés: időközben kiderült, hogy a G7 Neo valójában nem egy elkaszált és lebutított LG zászlóshajó lett volna, hanem ténylegesen az LG következő csúcskészülékét láthattuk (viszont OLED-panelt kap majd). Evan Blass szerint az LG dolgozói arra panaszkodnak házon belül, hogy túlságosan az iPhone X-re hasonlít az új modell. Az eredeti szivárogtató igen súlyos fejmosást kapott az LG-től, ami nem meglepő, ha tényleg az igazi zászlóshajót szivárogtatta ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.