Hirdetés

Ez nem kacsa, jön az Essential Phone



|

Andy Rubinnak bizonyítéka is van rá, hogy megkezdődött a sorozatgyártás.

Hirdetés

Elég rosszul kezdett az Essential, Andy Rubin, az Android atyja azonban folyamatosan igyekezett nyugtatni az embereket, és bebizonyítani, hogy az Essential Phone igenis létezik, és idővel megjelenik a boltokban. Eredetileg erre júniusban került volna sor. 

Hirdetés

Amikor legutóbb hallottunk egy ígéretet, akkor arról volt szó, hogy ezen a héten már a kezében lesz az első felhasználóknak az újdonság. Sajnos megint nem így lett. Andy Rubin azonban azt mondta, hogy a készülék elérhetőségéről a jövő héten minden kiderül. 

Hozzátette azt is, hogy az Essential Phone már sorozatgyártásban van (bizonyítékként fotókat mellékelt), a szállítást készítik elő Amerikában a kereskedőkhöz és a szolgáltatókhoz. 

A 699 dolláros okostelefon Európába is eljut majd, azonban olyan új riválisokkal kell megküzdenie, mint a Samsung Galaxy Note 8, az LG V30 vagy a Nokia 8. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.