Hirdetés

Ez nem vicc: már az alsónadrágodat is vezeték nélkül töltheted



|

A CES-en debütáltak az első olyan termékek, amelyek támogatják a WattUp vezeték nélküli töltését: a SKIIN alsónadrágok, pólók és melltartók a pulzust és a testhőmérsékletet is mérik.

Hirdetés

Évek óta várjuk, hogy végre megérkezzen a valódi vezeték nélküli töltés, amivel úgy tölthetjük fel az eszközöket, hogy azoknak nem kell egy töltőpaddal érintkezniük. A CES-re több gyártó is vitt magával ilyen technológiát, az egyik az Energous WattUp vezeték nélküli rendszere. 

Hirdetés

Az alacsony fogyasztású apró termékeket kisebb távolságokból, idővel méterekről is tudja tölteni a WattUp. A CES-en megérkeztek az első ezt támogató termékek. 

A Myant SKIIN szériájáról van szó, ami alapvetően fehérneműkből áll, amik okosak és nagyon drágák. Az integrált szenzoroknak hála az alsónadrágok, melltartók és pólók követik a pulzusunkat, a hidratáltsági szintünket, a lépéseink számát és a testhőmérsékletünket is. 

A ruhadarabok feltöltése úgy oldható meg, ha a sugárzóegységre vagy ahhoz nagyon közel helyezzük el azokat. A jövőbeli WattUp töltőkkel is kompatibilisek, vagyis elvileg az alsónadrágot több méterről is feltölthetjük majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.