Hirdetés

Ezek a Huawei mobilok frissülnek elsőként Android Q-ra



|

Egy kiszivárgott kép árulkodik róla, hogy mely Huawei készülékek kapnak elsőként Android Q frissítést.

Hirdetés

Bár egy darabig úgy tűnt, elvehetik az Androidot a Huawei-től, mostanra úgy néz ki, hogy lassan minden rendeződik. A Huawei már a legnehezebb időszakban is biztosított mindenkit róla, hogy a már piacon lévő csúcskészülékei megkapják az új Android Q-t, most pedig még tovább ment. 

Hirdetés

A Redditen közzétettek egy kiszivárgott képet, amely alapján a Huawei számos készülékére kiadja majd az Android Q operációs rendszert. Bár az ütemterv nem hivatalos, a sorrend és a listán lévő készülékek elég logikusak. 

A várakozásoknak megfelelően elsőként a P30 Pro, P30, Mate 20 Pro, Mate 20, Mate 20 RS modellek kapják majd meg az Android Q-t és az új EMUI-t. 

Ezek után az újabb középkategóriás készülékek, mint a P Smart (2019), a P Smart+ (2019), a P30 Lite, a P Smart Z következnek. A listán ott van még a Mate 20 X, a Mate 20 X (5G), a P20, a P20 Pro, a Mate 10, a Mate 10 Pro, a Porsche Design Mate 10 és a Mate 20 Lite is. A Nova 4 és Nova 5 azonban hiányoznak. 

A Huawei általában két nagy rendszerfrissítést garantál a csúcsmobiljai mellé, és remek hír, hogy az utóbbi idő nehézségei ellenére is kitart a stratégiája és a felhasználói mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.