Hirdetés

Ezek a jutalmak várják a legjobb cikkírókat és videósokat a PC World pályázatán



|

Értékes ajándékokat vihetnek haza azok, akik jó cikkekkel vagy videókkal jelentkeznek a PC World pályázatára.

Hirdetés

Folyamatosan szállingóznak a szerkesztőségbe az olvasói levelek, amik arról érdeklődnek, hogy miképpen lehet csatlakozni hozzánk. A téma nem is lehetne aktuálisabb, ugyanis elrajtolt a PC World cikkírói és videós pályázata, amelynek keretében azokat a lelkes új arcokat keressük, akik otthonosan mozognak a PC, a mobilok és a szoftverek világában, követik az ipari trendeket és úgy érzik, hogy meg tudnák állni a helyüket a PC World felületein íróként vagy videós tartalomgyártóként. 

Hirdetés

Persze van néhány formai és tartalmi követelmény, amikkel érdemes tisztában lenni. A pályázat részleteit ide kattintva olvashatjátok el, az alábbiakban pedig megnézhetitek, hogy milyen tárgyakért küzdhetnek meg azok, akik mindenképpen a PC World csapatának tagjaként képzelik el a jövőjüket. 

A legjobban teljesítők értékes ajándékcsomagokkal lehetnek gazdagabbak a Mobil-IT centrum jóvoltából, amelyekben két gyártó, a Genesis és Thrustmaster termékei kaptak helyet. Íme: 

A cikkírói pályázat I. helyezettjének díja:

50.000 Ft értékű Genesis csomag

  • NSG-1656 Genesis Neon 600 RGB gamer fejhallgató, fekete
  • NMG-1629 Genesis Xenon 800 gamer egér 16000 DPI RGB
  • NHG-1678 Genesis OXID 450 RGB 15.6" laptop hűtőpad ventilátor, RGB világítás, USB, fekete
  • NGM-1392 Genesis Radium 200 gamer mikrofon USB, fekete-piros

A cikkírói pályázat II. helyezettjének díja:

25.000 Ft értékű Genesis csomag

  • NGM-1407 Genesis Radium 100 gamer mikrofon USB, fekete-piros
  • NKG-1065 Genesis Rhod 400 gamer billentyűzet színes háttérvilágítás, magyar
  • NCS-1305 Genesis Helium 200 gamer PC hangszóró 2.0, fekete-piros
  • NBU-1442 Genesis Vanad 200 gamer egér kábel tartó, fekete

A videós pályázat I. helyezettjének díja:

50.000 Ft értékű Genesis csomag

  • Genesis Thor 300 gamer billentyűzet színes világítással, HUN, fekete
  • NPC-1429 Genesis Irid 400 PC ház, RGB világítással, fekete

A videós pályázat II. helyezettjének díja:

25.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

  • Thrustmaster Eswap Pro (4160726) kontroller

A nyeremények átvétele Magyarország területén belül díjmentesen, csomagküldő szolgálaton keresztül történik majd. Persze ehhez az kell, hogy ti is részt vegyetek a megmérettetésen. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a pályamunkákat elküldeni e-mailben a palyazat2020@pcworld.hu címre 2020. december 15-ig. Nyilvánvalóan az írók versenyén indulóknak az elkészült cikkeiket kell ide küldeniük, a videós kategóriában nevezőknek pedig a YouTube-ra nem nyilvános videóként feltöltött munkájuk linkjét. Az eredményhirdetés 2020. december 31-én lesz a PC World Online-on. 

Ha a technológiák helyett inkább a videojátékok és a könnyedebb témák mozgatnak meg titeket, akkor lessetek rá a GameStar hasonló pályázatára is, ott is keresnek új tehetségeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.