Hirdetés

Ezek a legjobb appok a Galaxy Note 9 S Tollához



|

Mutatunk néhány kiváló alkalmazást, amivel kiaknázható a Galaxy Note 9 S Tollának tudása.

Hirdetés

Bár a PDA-k kihalásával úgy tűnt, hogy digitális tollat többé nem használunk okostelefonnal, a Samsung a Galaxy Note szériával és az S Tollal megmutatta, hogy igenis van értelme a dolognak. A Samsung egyedülálló módon kínálja ezt az extrát a piacon, egyetlen riválisa sem tudott hasonlóan sokoldalú és jó minőségű stylust alkotni mobilkészülékhez. Az S Toll tudásának kiaknázásához persze nem árt néhány kiváló app sem (a gyáriakon túl). Ezek közül mutatunk most néhányat. 

Hirdetés

AutoDesk SketchBook

Az AutoDesk SketchBook a legjobb rajzolóprogram, ami érintőképernyős eszközökre valaha elkészült. Eszközök armadáját kínálja, legyen szó ecsetről, ceruzáról, tollról, jelölőről vagy bélyegről. A rétegek szerkesztése is megoldható, illetve az alkotások forgatása, tükrözése is, többek között. A time lapse funkció videóban képes továbbá megmutatni, hogyan alakult az idő múlásával az alkotásunk. 

FlipaClip

Aki animációkat szeretne létrehozni és szerkeszteni androidos készüléken, annak az egyik legjobb választás a FlipaClip. Az app természetesen még jobban használható az S Tollal, és segít képkockánként animálni a tartalmakat, modern köntösben. Rengeteg eszköz van benne, és még automatikus mentés is akad a funkciók között. A haladó animátorok mellett a kezdők számára is nagy élmény a használata. A Samsung S Tolla külön támogatást kapott, vagyis a dőlésszög és a nyomás erőssége is számít. 

MediBang Paint

A MediBang Paint egy ingyenes rajzolóprogram, amiben szintén nagy hasznát vesszük az S Tollnak. Bár a kezelőfelület kissé zsúfolt és komplikált, az első indítás után részletes bemutatón kapunk. Érdemes figyelni, elvégre rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, csak ecsetből több mint 100, háttérből pedig több mint 850. Az S Toll pedig nagyon gördülékeny és reszponzív az appban. 

Adobe Illustrator Draw

Az Adobe rengeteg kiváló megoldást kínál mobilra, az egyik az Illustrator Draw. Lenyűgözően sokoldalú a program, amivel menet közben is megoldható a vektorgrafikák létrehozása. Ezeket utána PC-re és laptopra is megoszthatjuk. Az átfogó rétegkezelés mellett hasznos a 64x-es zoom, és, hogy szerkeszthető natív fájlt küldhetünk az Illustratorba vagy egy PSD-t a Photoshopba, ami automatikusan meg is nyílik az asztali gépen.

Bamboo Paper

Az egyik legjobb digitális jegyzetfüzetről van szó, ami valaha létezett. Egyenesen a Wacomtól származik, a cégnek pedig van fogalma a digitális tollakról, hiszen a kategória egyik vezető szereplője. Természetesen nem csak jegyzeteket készíthetünk, ennél sokkal kreatívabb megoldások létrehozását is támogatja az app. Sokkal inkább digitális album ez, ahol az ötleteket rajzolva és festve rögzíthetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.