Hirdetés

Ezek a legjobb csengőhang appok mobilodhoz



|

Ha szeretnél androidos telefonodra egyedi csengőhangot letölteni vagy készíteni, ezek között az alkalmazások között feltétlenül nézz szét!

Hirdetés

Sokak szerint a csengőhang ma már idejét múlt úri hóbort - és az igazat megvallva van is ebben valami, hiszen a mobil sokaknál mindig kézben van, így azonnal látni, hogy ki a hívó fél. Mások mindig rezgőre állítják a telefont, megint másoknál pedig a telefonhoz csatlakozó okosóra (vagy adott esetben a PC) mutatja, hogy kitől érkezik hívás.

Viszont rengetegen vannak, akik még ma is használják a csengőhangokat - számukra készítettük most ezt az összeállítást, amivel elég jól testreszabhatók a telefon hangjelzései.

Hirdetés

Ringtones for Android

Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb app a Ringtones for Android - nem véletlen, hiszen 2000-nél is több csengőhang közül választhatsz, amelyeket az alkalmazás 20 kategóriába rendezve tálal. A szoftver extra tulajdonsága, hogy nemcsak a csengőhangot tudod vele kicserélni, hanem arra is van lehetőséged, hogy a hívásoknál felugró képernyőt látványos animációval helyettesítsd. A csengőhangot beállíthatod hívásokhoz, értesítésekhez, SMS-ekhez, és természetesen személyekhez is hozzárendelheted őket.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.