Hirdetés

Ezek a legjobb dokumentumszerkesztők, amiket a Microsoft Office helyett választhatsz



|

Ezen a területen a Microsoft Office verhetetlen, de ha nincs szükséged annak összes funkciójára, akkor azért van több alternatíva is. Mutatunk teljesen ingyenes megoldást is!

Hirdetés

Alapfeladatnak számít a számítógépes dokumentumkészítés és -szerkesztés, amelyre hébe-hóba (de általában inkább naponta) mindenkinek szüksége lehet; nemcsak az iskolásoknak és azoknak, akik irodai munkát végeznek.

Ezen a területen a legjobb munkát egyértelműen a Microsoft Office végzi, de egyáltalán nem biztos, hogy érdemes megvásárolni azt - többféle ingyenes alternatíva közül választhat az, akinek csak az alapfeladatokra van szüksége.

Hirdetés

Microsoft Office

Mindjárt rá is térünk az alternatívákra, de muszáj a de facto szabvánnyal, AZ Office-szal kezdeni listánkat. Ezt megvásárolhatod többféle helyről, vagy akár elő is fizethetsz rá. Utóbbi hosszú távon mindenképpen drágább, de cserébe nemcsak a jól ismert alkalmazásokat kapod meg  mindig a legfrissebb változatban, hanem egy sor extra szolgáltatást is - többek között 1-6 TB OneDrive tárhelyet és digitális kerítés funkciót a Family Safety szülői felügyelet alkalmazásban. A Microsoft Office-t nem kell bemutatni, hiszen szinte mindenki találkozott vele; funkcionalitását tekintve a legkiforrottabb alkalmazásról van szó, minden más programot hozzá hasonlítunk. Az Office egyébként használható ingyenesen is, feltéve hogy van Microsoft-fiókod, és beéred az online, böngészőből futó verziókkal.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.