Hirdetés

Ezek a régebbi Samsung Galaxy mobilok kaphatják meg az új AI funkciókat



|

Sikerült hivatalos forrásból megtudnunk, mely régebbi Samsung telefonok tulajai számíthatnak az S24-szériával bemutatkozó AI szolgáltatásokra.

Hirdetés

Elhozta az AI mobilok korát a Samsung Galaxy S24-es széria - legalábbis ezt állítja a Samsung sajtóközleménye. A funkciókról a bejelentést taglaló cikkünkben részletesebben is írtunk, és hamarosan teszteljük is az új okostelefonokat, azonban a hivatalos közlemények, de még a megjelenés előtti pletykák sem tértek ki arra, hogy vajon az új szoftveres extrákat megkapják-e régebbi Samsung mobilok.

Sikerült hivatalos forrásból kiderítenünk, hogy egy nagyobb frissítés képében mely készülékek kaphatják meg ezeket a AI funkciókat.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S23-as széria tulajdonosai egészen biztosan számíthatnak az összes, mesterséges intelligenciát alkalmazó szolgáltatásra és természetesen a Fold5, valamint Flip5 tulajok sem maradnak ki. Mi arra tippeltünk, hogy a Galaxy S22-es mobilok is kellőképpen fejlettek és erősek ahhoz, hogy a valós idejű fordítót, képmanipulálót stb. futtassák, ám sajnos ez a széria az első körben biztosan nem lesz benne, és arról sincs hír, hogy valaha is megkapják-e ezen extrákat.

Némiképp meglepetés azonban, hogy a Galaxy S23 FE szintén szerepel a lajstromban (a tesztjét hamarosan olvashatod nálunk), pedig ez a készülék nem a csúcsligába sorolható. A tabletek világában sem túl hosszú a lista, a Samsung Galaxy Tab S9-ek tulajdonosai egészen biztosan számíthatnak az AI-frissítésre, korábbi modellek egyelőre nincsenek a támogatott készülékek körében.

Sajnos azt még a hivatalos hazai forrásunk sem tudta megerősíteni, hogy ez a frissítés mikor érkezik a korábbi Galaxy készülékekre, várhatóan előbb megvárják, hogy az S24-es modelleken kiforrja magát a technológia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.