Hirdetés

Ezek a világ legnépszerűbb okostelefonjai



|

Az IHS Markit elemzői szerint jelenleg az Apple és a Samsung készülékek uralják a globális piacot.

Hirdetés

A Counterpoint Research szerint áprilisban már a Samsung Galaxy S9+ volt a kedvence, és a korábbi hónapok adatai alapján is jól látszik, hogy a globális piacot gyakorlatilag az Apple és a Samsung uralják. Az IHS Markit elemzői is erre jutottak, miután összesítették a világszintű eladásokat az idei első negyedévre vonatkozóan. 

Hirdetés

A világ 10 legnépszerűbb okostelefonjai közé az idei év első három hónapjában kizárólag Apple és Samsung márkájú készülékek fértek be. 

Többen úgy vélik, hogy a Samsung sikerének az egyik kulcsa az, hogy sikerült alapvetően eltérő dizájnban gondolkoznia, és nem állt be az iPhone X-klónokat követők sorába. Persze a másolgatás sem véletlen, az iPhone X a legnépszerűbb okostelefon volt a világon, és a második legkeresettebb is az iPhone 8.

A harmadik legnépszerűbb a Galaxy Grand Prime Plus, a Galaxy S9+ az ötödik. A J7-hez és az On5-höz hasonló modellek természetesen jóval kisebb nyereséget hoznak, mint az iPhone-ok. Az viszont jól látszik, hogy a riválisoknak még keményebben kell dolgozniuk, ha szeretnék megtörni az Apple és a Samsung uralmát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.