Hirdetés

Ezek az okosórák sem okoznak majd csalódást



|

Összeállításunk újabb részében kitérünk néhány további okosórára, amelyek szintén nem okoznak majd csalódást.

Hirdetés

Legutóbb megmutattuk, hogy mikből érdemes válogatnia annak, aki mostanában venne okosórát, és lehetőleg a legjobbat szeretné. Természetesen a piacon nem csak a korábban említett öt modell van, számos megoldás létezik, és sok további remek viselhető eszköz van a piacon. Következzen néhány újabb kiváló okosóra, amelyek szintén nem okoznak csalódást. 

Hirdetés

ASUS Zenwatch 3

Stílusos és kerek okosóra a Zenwatch 3, amely rozsdamentes acélból készül, és három színben érhető el. Nem csak strapabíró és szép, de lapos is, 10 milliméternél is kisebb a vastagsága. A Snapdragon 2100-es rendszerchipnek köszönhetően a teljesítménnyel sem lesz gondja a leendő tulajdonosoknak. 

Garmin Vivoactive 3

Ez a modell alapvetően a Vivoactive HR utódjának számít, de a dobozszerű külső helyett valódi okosórának néz ki, kör alakú kijelzővel, sokkal jobb vízállósággal. Támogatja az úszást is, illetve az új Garmin Pay vezeték nélküli fizetési rendszert, ami VISA és MasterCard kártyákat is kezel. A színes kijelző a napon is jól olvasható, és érintésérzékeny is. Különböző profilokat is támogat és kezel, legyen a tevékenység kültéri vagy beltéri. Gyárilag 15 ilyen profil van, még a jóga is támogatott. Van beépített GPS, a Garmin Live Track funkció pedig élőben is meg tudja osztani a helyzetünket. 

Fitbit Ionic

Ez a Fitbit első okosórája, amely bár messze nem a legszebb a piacon, nagy erénye a 4 napos üzemidő. Az Androidot és az iOS-t egyaránt támogatja, vízálló, és automatikusan érzékeli azt, hogy éppen mit csinálunk. Alumíniumból készül, saját platformja van, támogatja az appokat, és a Pebble-közösség is elvileg erre áll át, a fejlesztőkkel együtt. A szíjak rengeteg stílusból variálhatóak. 

Motorola Moto 360, második generáció

Immáron a második Moto 360 is elég öregnek számít, azonban jól teljesít, a stílusos külső pedig további extra pont. 46 és 42 milliméteres méretekben egyaránt elérhető, vagyis férfiaknak és nőknek is tökéletes. Továbbra is a Moto 360 számít az egyik legszebb okosórának a piacon, ráadásul szinte bármilyen stílusban összerakható. Android Wear rendszert futtat, ezért a funkciókkal és az appokkal sem lesz gond. 

Fitbit Blaze

Az érintőképernyős Fitbit Blaze színes megjelenítést kínál, folyamatos pulzusméréssel, GPS-szel és teljes fitneszes követéssel a képernyőn. Az okostelefonhoz csatlakozva persze a bejövő hívásokat, az üzeneteket és a naptáreseményeket is kezeli. Remek hír, hogy egy feltöltéssel akár 5 napnál tovább is bírja, és éjszaka is bátran viselhető az alváskövetés érdekében. 

Nokia Steel és Steel HR

Aki szeretne hasznos és okos funkciókat, de nem hajlandó lemondani a klasszikus órák megjelenéséről, annak telitalálat lehet ez a nem túl hagyományos megközelítés, amit a Nokia Steel széria is alkalmaz. Teljesen normál órának néz ki a Steel és a Steel HR, mechanikus mutatókkal és kerek házzal, de mégis alkalmas a mozgásunk követésére, egy app pedig a lépéseinket is számolja vele. Az olcsóbb Steel alapvető követésre lett kitalálva, a prémium Steel HR pedig pulzusmérésre is alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.