Hirdetés

Ezek voltak a legjobb áprilisi tréfák idén



|

Egyes cégek most sem hagyták ki a lehetőséget, hogy megvicceljenek minket bolondok napján.

Hirdetés

A legtöbben már azelőtt leszokunk róla, hogy megtréfáljuk ismerőseinket április első napján, még mielőtt befejeznénk általános iskolai tanulmányainkat, ám számos cég - kicsik és nagyok vegyesen - felismerte, hogy ha ügyesen csinálják, egy-egy jól elsült poén nagyot lendíthet az ismertségükön és javíthat a megítélésükön. Tavaly ilyenkor nagyot ment a Razer haptikus gamer öltözéke, de a Duolingo agresszív baglya is népszerűnek bizonyult.

Az említett cégek idén sem szalasztották el az alkalmat arra, hogy az orruknál fogva vezessék az embereket, és ebben nem voltak egyedül, több más vállalat is hasonlóan komolyan vette a feladatot. Ráadásul volt olyan bejelentés is, ami viccnek tűnt, pedig nem az.

Hirdetés

Személyes kedvencünk az Asus ROG Ally kézikonzol, amelyről még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy vicc, vagy valóság. Mindenesetre nagyszerű vetélytársa lehetne a Steam Decknek, mivel natívan futtatná a játékokat, nem pedig streamelve.

De a mobiljairól és füleseiről elhíresült Nothing újdonsága is megérne egy próbát, pontosabban kóstolót, ugyanis rájött, mi hiányzik sokaknak leginkább a számítógép mellől: bizony nem más, mint egy jó pofa sör.

A Razer egy önmagát régóta tálcán kínáló poént sütött el, bemutatta a gamereknek szánt egérbe integrált borotvát. A Razer Razer természetesen RGB világítást kapott.

Eközben a Tesla egy Cybertruck törésteszttel jelentkezett. A rövid videóban szinte tapintható a feszültség, és abban a pillanatban, amikor az izgalom a tetőfokára hág, a tetőfokára hág, a tetőfokára hág...

Ha azon keseregnétek, hogy még mindig nem csajozhattok a fenti elektromos pickuppal, jussanak eszetekbe azok, akinek még rosszabbul megy a sora: nevezetesen a pecásoknak. Minden halas kép örökre eltűnik a Tinderről, senki sem büszkélkedhet többé azzal, hogy "Nézd, ekkorát fogtam!"

És ha már szóba került a társkeresés, akkor zárjuk is válogatásunkat a Duolingo és a Peacock streamingplatform Love Language című közös realityjével, amelyben öt fiatal férfit és nőt, valamint egy baglyot zárnak össze egy luxusvillában, akik tíz különböző nyelvet beszélnek, és egy szót sem értenek abból, amit a másik mond. De tényleg meg kell érteniük egymást ahhoz, hogy szárba szökkenjen a szerelem? Alig várjuk, hogy kiderüljön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.