Hirdetés

Ezek voltak a legnépszerűbb keresések idén a Google-ben



|

Összegezte a Google a 2023-as évet, megtudhattuk, egyebek mellett mely hírek, filmek, sorozatok, sportcsapatok és technológiai témák érdekeltek minket idén.

Hirdetés

Idén ünnepelte létrehozásának 25. évfordulóját a Google kereső, ami napjainkban (és már egy jó ideje) az internet leglátogatottabb weboldala, megelőzve a YouTube-ot, a Facebookot és a Wikipediát. Sokan sok mindenre keresnek, és azon keresési kifejezéseket, amiket listába merte rendezni az oldal, 2023-as évösszegzőjében láthatjuk

Ez alapján a legtöbben a palesztin-izraeli konfliktusról akartak infókat szerezni, de sokakat érdekelt a "Titanic tengeralattjáró" elsüllyedésének története, a törökországi földrengések, valamint a Hilary és Idalia hurrikánok is.

Megtudhattuk, hogy a Google új, dúdolós dalkeresős funkciójával a legtöbben az Imagine Dragons Bones című számára kerestek, és az ötödik helyre is egy Imagine Dragons-szám, a Believer került. Köztük két indiai, és egy japán dal kapott helyet.

Hirdetés

Magyarország publikus toplistája szűkített, de a Google sajtóközleményéből többet tudtunk meg. Ez alapján a kütyük esetében az iPhone 15, 15 Pro és 15 Pro Max állnak az első három helyen, majd az Iqos Iluma és a Honor 90 következnek. Videojátékokból a Stumble Guys lett a nyerő, aztán a Hogwarts Legacy (amit a közleményben Hogwardsnak írtak, de nem tudni, ez a magyarok vagy a Google elírása-e), a Baldur's Gate 3, a Starfield és a Sons of the Forest következnek. Globálisan a Stumble Guys nem került be a top 10-be.

A Google egy összefoglaló videót is készített az elmúlt 25 év legnépszerűbb kereséseiből, íme:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.