Hirdetés

Ezekben a színekben készül a Samsung Galaxy Note 9



|

Immáron biztosnak tűnik a 4000 mAh-s akkumulátor, és az is, hogy öt színben jön az új csúcsmodell.

Hirdetés

A szivárogtatók szerint mostanra eldőlt, hogy a Samsung Galaxy Note 9-be 4000 mAh-s akkumulátor kerül, emiatt pedig a kamerarendszer vízszintesen helyezkedik majd el. Az információáradat megállíthatatlan, arról is van hír, hogy milyen színekben készül az új csúcsmodell. 

Hirdetés

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ összesen négy eltérő színben jelent meg idén, a Samsung a Galaxy Note 9-nél öt színt vetne be. Visszatér az éjfekete, az orgonalila (elvileg levendula néven), illetve jön a titánszürke, a kék és a barna verzió. A legszélesebb körben a fekete, a lila és a szürke lesz elérhető. Elképzelhető, hogy a kék és a barna csak bizonyos piacokon jelenik meg. 

A Samsung Galaxy Note 9 elő- és hátlapja üvegből lesz, a kerete pedig alumíniumból. A 6,4 hüvelykes panel alá Exynos 9810-es lapkát rejt a gyártó, elvileg 6 GB RAM-mal és 64/128/256 GB tárhellyel. Ez utóbbi microSD-vel bővíthető lesz. A Galaxy Note 9 bemutatója augusztus 9-én esedékes - ekkor debütálhat a Gear S4 okosóra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.