Hirdetés

Ezeket a fotós appokat se felejtsd el Androidon



|

Mutatunk még néhány olyan alkalmazást, amely nagyszerű segítség a képszerkesztésben.

Hirdetés

Az egyre jobb kamerákkal felszerelt okostelefonok világában és a mobilfotózás előretörésével mára igen fontos lett, hogy legyen egy (vagy akár több) jó képszerkesztő alkalmazásunk az okostelefonunkon. Legutóbb megmutattunk ötöt, most következzen még néhány kiváló megoldás. 

Hirdetés

AirBrush

Ezzel a hasznos alkalmazással foghatjuk az airbrush eszközt, és a lehető legnagyobb pontossággal olyan szerkesztéseket végezhetünk, amelyeknek hála egy portréfotón sztárunk foga kifehéredik, a bőre kisimul, a bőrhibái eltűnnek. A kontúrozást segítő eszközzel még látványosabb profilképet varázsolhatunk magunknak. 

FiLMiC Pro

A FiLMiC Pro egy olyan, haladóknak szánt videorögzítésre alkalmas program, amely a lehető legtöbbet hozza ki minden kamerából. A videofelvételt a legapróbb részletekig testre szabhatjuk: 24, 25, 30 fps-sel is készülhet a felvétel, változtathatjuk a zoom sebességét, és nagyobb bitrátát adhatunk meg, mint a többi alkalmazásban. Teljes manuális vezérlést is biztosít a program, amellyel többek között a záridőt, a színhőmérsékletet, a fókuszt vagy az expozíciót, ISO-értéket is manipulálhatjuk. 

Hypocam

Sok duplakamerás okostelefon használ monokróm szenzort a második kamerájához. Akinek nincs ilyen, az sem kell, hogy aggódjon. A Hypocam ugyanis a fekete-fehér fényképezés szerelmeseit szolgálja ki, azonban a letisztult felület nem csak egy sima szűrőt ad a kezünkbe. Az előre beállított elemeknek hála bizonyos színeket jobban kiemelhetünk világosabb vagy sötétebb szürke árnyalatokkal, mindennek hála pedig nagyon megváltozik a fotó. Az app használatával merőben eltérő képeket hozhatunk létre, mint a normál fekete-fehér filterekkel. 

8Bit Photo Lab

Ha valami másra van szükség, akkor telitalálat a 8Bit Photo Lab. Az Apple II-es grafika szimulálásával nem csak kreatív, hanem egyszerre nosztalgikus végeredményeket alkothatunk. Bár az összes funkció használatához in-app vásárlásra is szükség lesz, a felhasználók szerint megéri, mert nagyon jó móka. 

Prisma

A Prisma a korábbi években nagyon felkapott alkalmazás volt, és még mindig sok a rajongója. A képeinkből festményszerű alkotásokat gyárt, és így nem csak művésziek lesznek a fotóink, hanem lenyűgözőek is. Az app számos szűrőt kínál, így mindegy, hogy az olajfestmények vagy a sci-fi-világ szerelmesei vagyunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.