Hirdetés

Ezeket az appokat töltötték le a legtöbben szeptemberben



|

A legutóbbi hónapban Androidon és iOS-en is tarolt a TikTok, a Zoom és a Facebook - összeállította a toplistát a Sensor Tower.

Hirdetés

A Sensor Tower legújabb statisztikájából kiderült, hogy milyen appokat (leszámítva a játékokat) töltöttek le az emberek legtöbbször az elmúlt hónapban. Összesen 61,1 milliónál is több appot telepítettek a felhasználók, ami éves szinten 2 százalékos emelkedést jelez. Nem túl nagy meglepetésre továbbra is tart a TikTok-láz, így Androidon, iOS-en, sőt, összetettben is ez volt a sláger. 

Hirdetés

Összetettben és iOS-en is második legnépszerűbb lett a Zoom, közel 55 millió telepítéssel világszerte. 21,4-szer annyian töltötték le, mint tavaly ebben az időszakban. A top 5-be bekerült még a Facebook, a WhatsApp és a Google Meet is.

Szokásos módon trendi volt az Instagram, a Facebook Messenger és a Telegram is, a kevésbé ismert nevek közül pedig a Snack Video nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Ha pedig már appok, fontos, hogy csak mértékkel használjuk azokat, ellenkező esetben a lelki egészségünk bánhatja

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.