Hirdetés

Ezeket az újdonságokat mutatja be hamarosan az Apple



|

A Bloomberg szerint 75 millió 5G-s iPhone-nal készül az idei év végi hajrára az Apple, de hoz még új okosórákat, táblagépeket és egyéb termékeket is.

Hirdetés

A Bloomberg forrásai szerint az Apple azzal bízta meg a partnereit, hogy legalább 75 millió 5G-s iPhone-t gyártsanak le az idei évre, az új iPhone 12 mobilok mellett pedig új Apple Watch, új iPad Air, kisebb HomePod is jön. Az Apple arra számít, hogy 2020-ban akár 80 millió 5G-s iPhone-t is elad majd; erről jól értesült felek pletykáltak a lapnak. Ez nagy keresletet jelentene, főleg úgy, hogy a szokásosnál csak később jelennek meg idén az új iPhone-ok.

Hirdetés

A következő hónapban mindenesetre négy új okostelefont mutat majd be az Apple, mind 5G-s lesz. Két sima és két Pro modellre lehet számítani, eltérő méretekben. A Bloomberg szerint helyesek a korábbi szivárgások, először a sima modellek jönnek, a Pro verziók csak később. 

Rövidesen érkezik az új, kávamentes kijelzővel szerelt friss iPad Air, két új Apple Watch, az Apple fejhallgatója, továbbá egy új Apple TV box gyorsabb processzorral és frissített távirányítóval - de, ahogy az új HomePodra is, csak jövőre számíthatunk ezekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.