Hirdetés

Ezért éri majd meg LG okostelefont vásárolni



|

Elindult a Software Upgrade Center - az LG innentől kezdve a pontos frissítésekre koncentrál majd, és arra, hogy az okostelefonjai hosszú évekig használhatóak legyenek.

Hirdetés

Mostanában már nem kell olyan okostelefon után kutatnunk, ami erősebb chipet vagy több RAM-ot kínál a többinél, hiszen a gyártók zászlóshajói egyformán rendkívül erősek, és a legtöbbnek egyformán kiváló kamerái vannak, valamint szoftverben is rengeteg pluszt nyújtanak gyárilag. Mindezek miatt nehéz kitűnni a mezőnyből, ráadásul sokszor a középkategóriában, jóval olcsóbban is remek készülékeket kapunk. Az LG-nek mindenesetre szüksége lenne a rivaldafényre, ezért folyamatosan igyekszik megtalálni a legjobb stratégiát. 

Hirdetés

Az emberek az egyre jobb és erősebb eszközök miatt egyre ritkábban váltogatják az okostelefonjaikat. Egy igazi zászlóshajó évekig használható marad, és a piacelemzők szerint éppen ez az, amit a vásárlók manapság keresnek egy készülékben. Olyat akarnak, ami megtérülő befektetés, és a gyártója sokáig, rendszeresen frissíti. 

Ez az androidos világban nehéz terep, és az LG éppen ezért ezt szeretné kiaknázni. Dél-Koreában elindult az új Software Upgrade Center, amelynek a feladata az, hogy az új LG okostelefonokra időben és rendszeresen adja ki a frissítéseket, fokozza a felhasználói élményt, illetve támogassa a vásárlókat, fogadja az észrevételeket. A pontos biztonsági és szoftverfrissítések mellett AI-alapú frissítések is lesznek. 

Az LG összességében azt szeretné elérni, hogy a felhasználók tovább használják a készülékeiket, amelyeket megfelelő támogatással tesznek vonzóbbá és naprakészebbé. Olyan csúcskészülékeket akarnak a jövőben, amelyek a szokásos 2 éves időkeret után is remekül használhatóak.

Ígéretből már sokat hallottunk a mobilpiacon, de nagyon reméljük, hogy az LG ezúttal sikerrel jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.