Hirdetés

Ezért imádják az emberek a STOP táblás kereszteződést mutató livestreamet



|

A közvetítés egyik legnagyobb furcsasága, hogy milyen sokan tesznek magasról a szabályokra, ez pedig láthatóan szórakoztatja a népet.

Hirdetés

A Twitch már régóta nemcsak arról szól, hogy videojátékok vagy rendezvények közvetítéseit nézhetjük, hanem egyre több a különleges szituációkat és témákat bemutató livestream csatorna is. Az egyik ilyen a Stopsigncam, ami egy roppant egyszerű koncepciót követ: egy kisváros STOP táblás kereszteződésének történéseit közvetíti gyakorlatilag megállás nélkül. Az oldal az utóbbi időben egyre népszerűbb, és már több mint negyedmillió felhasználó követi a Twitchen.

Hirdetés

A streamnek nincsen hangja, viszont a közvetítés teljesen folyamatos, és csak néhány nappal ezelőtt kellett egy rövid időre leállítani technikai okokból. A Massachusetts állambeli Salem városban elhelyezett kamera pontos helyzetét sikerült meghatározni, így kis szünetet követően áthelyezték, és már egy új kereszteződést figyelhetnek a nézők.

A Twitch chat szigorúan moderált, viszont mindenki játszhat a megálló, lassító, vagy a táblát ignoráló autósok számolásában. Emellett pontok járnak a különleges események észrevételéért is, a legjobb megfigyelők pedig egy ranglistára is felkerülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.