Hirdetés

Ezért lesz vastagabb az iPhone 7S



|

Minden jel arra utal, hogy a "normál" iPhone készülékek vastagabbak lesznek az eddiginél, méghozzá az üvegborítás miatt.

Hirdetés

Megszámlálhatatlan mennyiségű pletyka, szivárgás, kép, információ és makett volt már az Apple tizedik évfordulós iPhone 8 készülékéről, ugyanakkor nem csak ez lesz az egyetlen újdonság az almás cég idei kínálatában. 

Hirdetés

Az Apple elméletben három új okostelefont mutat, az iPhone 8-at az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus kísérik majd. Ezek nagyrészt az eddigi készülékekre hasonlítanak majd. 

Egy tokgyártótól előkerült vázlat arra utal, hogy az iPhone 7S valamivel vastagabb lesz az iPhone 7-nél. Ennek az oka pedig az, hogy a ház borítása ezúttal nem alumínium, hanem üveg. A gyártó forrása elvileg a Foxconn, amely a készülékek összeszerelését végzi. 

Az üveg hátlapra egyébként a dizájnbeli frissítés mellett a vezeték nélküli töltés miatt is szükség volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.