Hirdetés

Ezért nem férsz el az iPhone-odon



|

A népszerű appok egyre több tárhelyet igényelnek az iPhone készülékeken.

Hirdetés

Az évek során ugyan emelkedett az iPhone készülékek tárhelyének a mérete, azonban a minimum 16 GB-ból (2013, iPhone 5S) hiába lett minimum 32 GB (2016, iPhone 7), a belépőszint általában nagyon hamar szűkössé válik. 

Hirdetés

Az Apple nem tartja a lépést tárhelyben a riválisokkal, ráadásul az appok tárhelyigényével sem. A népszerű appok ugyanis egyre több helyet foglalnak, a felhasználók pedig gyakran törölni kényszerülnek, csak, hogy újabbat töltsenek le. 

Amerikában például a 10 legnépszerűbb app 2013. májusában mindössze 164 MB tárhelyet igényelt. A múlt hónapban ezeknek már 1,9 GB tárhely kellett, vagyis négy év alatt hatalmas ugrást láthatunk. 

A legtöbbet a Snapchat mérete nőtt, 5100 százalékkal. Az Uber 22-szeres méretűre nőtt, és még a lista végén lévő Spotify is 600 százalékos méretnövekedést tapasztalt. A Candy Crush Saga 223 MB-ot foglal, pedig anno 48 is elég volt neki - ez 460 százalékos növekedés. 

Az iOS 11 ezen úgy igyekszik segíteni, hogy javaslatokat küld a ritkán használt appok törlésére, miközben azok adatait és beállításait megtartja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.