Hirdetés

Ezért nincs jackcsatlakozó a Galaxy Note 10 mobilokban



|

A Samsung készült rá, hogy sokan haragszanak majd a port száműzése miatt, ezért kész válaszokkal jelentkezett arra a kérdésre, hogy miért hagyta ki azt a csúcsmodellekből.

Hirdetés

Sajnos igaznak bizonyultak azok a pletykák, amelyek szerint a Samsung is leszámol a jackcsatlakozóval: a port valóban lemaradt a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+ modellekről. Ezzel ezek az első Galaxy csúcsmobilok, amelyekről ez már hiányzik. 

Hirdetés

Természetesen sokan haragszanak emiatt a Samsungra, a dél-koreai gyártó pedig számított rá, hogy nem mindenki fogadja jó szájízzel a változtatást. Éppen ezért gondos magyarázatokkal készült arra, hogy miért száműzte a csatlakozót. 

A Samsung szerint a port hiánya miatt az akkumulátor 100 mAh-val nagyobb lehet, vagyis hosszabb üzemidőt kapnak a vásárlók. A vibrációs, haptikus rendszer is jobb lett az extra hely miatt. 

Mindezek tükrében már tiszta sor, hogy a Galaxy S11 széria sem kínál majd jackcsatlakozót. Sokak szerint most már végleg búcsút inthetünk a csatlakozónak, ugyanis a Samsung volt gyakorlatilag a mobilpiac utolsó nagy szereplője, amely még kitartott mellette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.