Hirdetés

Ezért nincs jackcsatlakozó a Razer Phone-on



|

A cég ügyvezetője maga árulta el, hogy miért hiányzik a jackcsatlakozó a gamereknek szánt okostelefonról.

Hirdetés

2017-ben az okostelefonok mezőnyében az egyik trend a 18:9-es kijelző volt, a másik a jackcsatlakozó száműzése. Ez utóbbi szinte mindenkit dühít, elvégre vagy USB-C-s (esetleg Lightning-csatlakozós) fül/fejhallgatóra kellett váltani, vagy egy külön adaptert használni. 

Hirdetés

Minden új modellnél (amin nincs jackcsatlakozó) felmerül tehát a kérdés: miért? Így volt ez a Razer Phone esetében is, amiről szintén lespórolták, pedig még csak nem is vízálló. 

A válasszal most maga Min-Liang Tan, a Razer ügyvezetője állt elő. 

A Razer szerint azért volt jó, hogy száműzték a jackcsatlakozót, mert így az akku kapacitása nagyobb lehetett, ez konkrétan 500 mAh-t jelent extraként. Az valóban jó hír, hogy a Snapdragon 835-öt és a 120 Hz-es kijelzőt egy 4000 mAh-s energiaforrás szolgálja ki. 

A gyártó első embere rámutatott arra is, hogy az adaptert a Razer gyárilag mellékeli, és egy minőségi, 24-bites DAC-et is beleépített. 

Ti megbékéltek az ilyen magyarázattal és extrákkal, vagy mindenképp megtartanátok a jackcsatlakozót? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.