Hirdetés

Ezt a billentyűzetet az anyaga teszi különlegessé



|

A Full Ki-Board Wireless billentyűit nyomogatva műanyag helyett fával érintkeznek az ujjaink.

Hirdetés

Akár a mechanikus, akár a membrános megoldást részesítjük előnyben, abban az esetek túlnyomó többségében biztosak lehetünk, hogy az általunk kinézett klaviatúra billentyűi műanyagból készültek. Még akkor is ez a helyzet, ha netán a ház maga valamilyen fém.

Ezeknek a rideg anyagoknak a használatával szakított a japán Hacoa, amelynek legújabb billentyűzete, a Full Ki-Board Wireless fából készült, nemcsak a burkolat, hanem a lézergravírozott gombok is. Ráadásul mindjárt kétféle kivitelben: világosabb cseresznyéből és sötétebb árnyalatú dióból.

Hirdetés

A gyártó leírása szerint átjárja a Ki (magyar fordításban szellem vagy energia) az elegáns vezeték nélküli klaviatúrát, amelyben egy 1000 mAh-s akkumulátor kapott helyet, és USB Type-C kábelen, illetve 2,4 GHz-es dongle-ön keresztül is csatlakoztatható, mely része a csomagnak, valamint támogatja a Bluetooth-kapcsolatokat (erről a Bluetooth 5.0-ás chipset gondoskodik).

A mechanikus Full Ki-Board Wireless a windowsos és a maces kiosztást egyaránt támogatja, a jobb felső sarokban található színes LED-ek jelzik az akkumulátor töltöttségét, valamint azt, hogy aktív-e a Bluetooth-kapcsolat, és hogy PC-s vagy maces módban vagyunk-e.

Bármennyire is vonzónak találjuk azonban a Hacoa mától kapható billentyűzetét, valószínűleg sokakat visszariaszt majd az ára, ugyanis 99 ezer yent, azaz több mint 275 ezer forintot kérnek érte. A hozzávaló csuklótámasz pedig további 31 ezer forinttal dobja meg a költségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.