Hirdetés

Ezt az okostelefont csak hetente egyszer kell töltened



|

Az Avenir Telecom újdonsága egy óriási, 28 ezer mAh-s akkumulátorral tolja az egekbe az üzemidőt, és még a fizikai kínokat is kiállja.

Hirdetés

Az okostelefonok seregnyi hasznos funkciót csempésztek a zsebünkbe a klasszikus "buta" modellekhez képest, az üzemidő terén viszont jelentős kompromisszumokat követeltek. Habár az elmúlt évek során nagy fejlődés következett be ebből a szempontból, még mindig akadnak olyan készülékek a kategóriában, amelyek igencsak elviselnének egy nagyobb telepet.

Bizonyos vásárlóknak persze még a nagy sem elég nagy, a jó hír viszont az, hogy manapság már ők is válogathatnak a kimondottan óriási akukkal felvértezett okosmobilok között, a paletta pedig hamarosan egy ütős ajánlattal bővül a francia Avenir Telecom jóvoltából.

Hirdetés

A Mobile World Congress 2024 expó keretében leleplezett Hard Case P28K ugyanis egy 28000 mAh-s teleppel érkezik, amivel inkább mondható telefonálásra is alkalmas power banknek, mint hagyományos értelemben vett mobilnak. Az Energizerrel összefogásban megszületett brutális akkunak hála a készülék átlagos használat mellett akár egy hétig is bírhatja egyetlen töltéssel, míg  beszélgetésből 122 órát, készenléti időből pedig 2252 órát, vagyis 94 napot adtak meg a franciák.

Az új modell legfeljebb 33 W-os gyorstöltést támogat, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy ezzel milyen gyorsan lehet telepumpálni. A gigatelep mindenesetre nem a Hard Case P28K egyetlen attrakciója, a készülék ugyanis strapabíró IP69-es minősítésű tokozást is kapott, így a keményebb munkahelyi körülményeket is kibírja. Mindezért cserébe cseppet sem kicsi: 27,8 mm-es vastagság és 570 grammos súly jellemzik, amivel kb. három iPhone 15-nek felel meg.

A többi specifikáció már nem ennyire kiemelkedő, az Avenir újdonságába ugyanis egy 6,78 hüvelykes, 1080p felbontású LCD kijelző és egy MediaTek MT6878 processzor került 8 GB memória, valamint 256 GB tárhely társaságában, ami messze van a prémium szinttől. Cserébe viszont az Android 14-gyel érkező telefon árazása sincs elszállva, Európában 249,99 eurót fognak kérni érte, amivel a jelenlegi árfolyamon még éppen 100 ezer forint alatt marad. A készülék megjelenését októberre ígéri a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.