Hirdetés

Ezt kapod jackcsatlakozó helyett, ha Galaxy Note 10-et vásárolsz



|

Kiszivárgott, hogy milyen adapter jár majd a jackcsatlakozós fülhallgatókhoz.

Hirdetés

Egy darabig ment a vita a szivárogtatók között, hogy a sima Galaxy Note 10 megtartja-e vajon a jackcsatlakozót, az utóbbi napokban azonban már az összes jól értesült forrás arról beszélt, hogy a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+ sem tartja meg a portot. 

Hirdetés

Bár egy picit még várnunk kell a hivatalos bemutatóra és a részletekre, de a jelek szerint a Samsung egy adapterrel kárpótolná a régebbi, zsinóros fej- és fülhallgatók tulajdonosait. 

A feltételezések szerint az adapter ott lesz mindegyik Galaxy Note 10 és Note 10+ dobozában, és külön is megvásárolható lesz majd online és a boltokban. A kritikusabb hangvételű véleményformálók már azzal viccelődnek, hogy az iPhone készülékek tulajdonosai vadásznak majd ezekre az adapterekre - még ha nincs is USB-C portjuk -, mert gyakran elveszítik a sajátjukat (ezeket a kényelmetlen adaptereket ugyanis általánosságban is sokan és könnyen elhagyják).

Az adapter elvileg nem használ majd szabadalmaztatott technológiát, tehát bármilyen androidos okostelefonnal kompatibilis lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.