Hirdetés

Ezt tudhatja az ötödik generációs iPad Air



|

Van esély rá, hogy tavasszal meg is érkezik az Apple új táblagépe.

Hirdetés

Egyelőre még váratnak magukra a konkrétumok, de aligha lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy az Apple ebben az évben is meglep minket egy vadonatúj iPhone-szériával, sőt még és az is előfordulhat, hogy bemutatkozik egy friss iPad Pro.

Azt mindenesetre megszokhattuk, hogy az almás vállalat tavasszal és ősszel is tart egy-egy bemutatót, így hamarosan esedékes lehet az első idei buli, amely során több újdonság a reflektorfénybe kerül, úgy fest, hogy két tablet is köztük lehet.

Hirdetés

Egy japán blog, a Mac Otakara kínai forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az Apple piacra szeretné dobni az ötödik generációs iPad Airt, ami a hatodik generációs iPad minihez hasonló tulajdonságokkal debütálhat. Ez a gyakorlatban egy A15 Bionic chipet jelenthet, amihez Center Stage-et támogató, 12 megapixeles, Ultra Wide előlapi kamera társulhat. A mobilinternet-képes modellek pedig természetesen támogathatják az 5G-t, és a Quad-LED True Tone-t is. Az új iPad Air a jelenlegi modellhez hasonló megjelenést kaphat, ami azt jelenti, hogy a hátlapon is csak egy kamerával találkozhatunk.

Habár a fentieket egyelőre pletykaként érdemes kezelni, azért a Mac Otakara hozott már nekünk pár pontos előrejelzést a múltban, szóval a mostani értesülésekben is lehet valami. Ha tényleg készül ilyesmivel az Apple, akkor azt nagy valószínűséggel a tavaszi buliján fogja leleplezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.