Hirdetés

Ezt tudja a Nokia 9?



|

Kiszivárgott specifikációk és renderelt kép árulkodnak a HMD Global következő csúcskészülékéről.

Hirdetés

A HMD Global gőzerővel dolgozik a legújabb csúcskészülékén, amelynek a neve elvileg Nokia 9 lesz. Állítólag a Nokia 8 maradna a rendes zászlóshajó, a Nokia 9 pedig a Galaxy Note 8 és az LG V30 ellenfele lenne. 

Hirdetés

A januárra pletykált okostelefont nemrég hitelesítette az FCC. A dokumentumok alapján a TA-1005 modellszámú és Avatar kódnevű eszköz Android Oreót futtat, 5,5 hüvelykes LG kijelzője van, a tárhelye pedig 128 GB-os. A 3250 mAh-s akku mellett egy 12 és egy 13 megapixeles hátlapi kamera rejtőzik, és dupla előlapi kameráról is hallottunk már. 

Sajnos a Nokia 9-be csak a Snapdragon 835 kerülhet bele, valószínűleg a Snapdragon 845 nem lesz készen a készülék megjelenéséig. 

Kiszivárgott továbbá egy renderelt kép is az eszközről, állítólag ez egy hivatalos képanyag. Ha valóban így van, akkor tényleg dupla szelfikamerát kínál majd a Nokia 9. Úgy tűnik továbbá, hogy a HMD Global is 18:9-es, közel keret nélküli kijelzőre vált. 

A pletykák szerint január végén mutatkozik majd be, a második-generációs Nokia 8 mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.