Hirdetés

Ezzel a csavarhúzó készlettel minden kütyüdet megjavíthatod - és most nagyon olcsón juthatsz hozzá!



|

A prémium minőségű iFixit Manta bitkészletben két markolat és 112 bitfej vár bevetésre készen, a tároló doboz pedig csavartartó rekeszt is rejt.

Hirdetés

Valakinek, aki szeret bütykölni, tökéletes karácsonyi ajándék lehet egy olyan, teljes értékű csavarhúzó készlet, amilyen az iFixit Manta csomagja - és ezt most nagyon olcsón szerezheted meg a PCW Max előfizetői akciójában, ha éves csomagot választasz. Természetesen jár mellé vírusirtó, szoftverek, reklámmentesség és digitális magazin is - részletek itt!

Ha van némi kézügyességed, és tudod követni az internetes leírásokat, rengeteg kütyüproblémára akár otthon is találsz megoldást. Persze szükséged lesz még egy olyan szerszámkészletre, amely segítségével a notebookoknál használatos apró méretű csavarokat is tudod kezelni, vagy az olyan speciális csavarokat, mint amelyeket például az Apple használ előszeretettel szinte minden eszköze esetében.

Hirdetés

A "jófej-bitfej" csomag

Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy valamilyen készüléked meghibásodott, a garanciája rég lejárt, az aktuális új készülékek között pedig még csak hasonlót sem találtál? Ha igen, akkor valószínűleg elgondolkodtál már azon, hogy nem tudnád-e te magad megjavítani az adott eszközt. Mi sem egyszerűbb: internetre fel, hiszen hol máshol, mint a világhálón igen jó esély van arra, hogy találsz egy jól követhető, egyenes és világos szerelési útmutatót. Az egyik legjobb hely egyébként az iFixit, érdemes elsőként itt megnézni, hogyan tudsz SSD-t cserélni a notebookodban, vagy mi fán terem a mobil kamerájának megtisztítása.

A netes leírások általában tényleg nagyon jók, sokszor még videót is találhatsz, amely mutatja a lépések sorrendjét. Csak egy a gond: az elektronikai kütyük jellemzően olyan csavarokat használnak, amelyekhez egy átlagos háztartásban nincsen megfelelő csavarhúzó. Néha egyébként csak "sima" hatszögkulcs, torx vagy philips fej szükséges, ám ha így van, jellemzően akkor is nagyon kis méretekről beszélünk. Az iFixit Manta Precision Bit Set készlet két darab, mágneses tokmánnyal rendelkező markolatot és összesen 112 fejet tartalmaz, amelyek között garantáltan minden helyzetre találsz megoldást.

A Manta Precision Bit Set csavarkészlethez még egy remek kis tok is jár, hogy a markolatokat és a bitfejeket mindig rendezetten tárolhasd. Sőt, a fedélben lévő rekeszeket szerelés közben arra is használhatod, hogy a csavarokat tárold bennük, így biztos nem vész el semmi, és a sorrendre is emlékezni fogsz.

Szerezd meg ajándékba!

Az iFixit Manta Precision Bit Set csavarhúzó készletet a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.