Hirdetés

Ezzel a követővel akarja megszorongatni a Samsung az AirTaget



|

Kiszivárgott képek árulkodnak a Galaxy Smarttag 2-ről, amelynek már nem lehet messze a megjelenése.

Hirdetés

Habár az egyre népszerűbb követőkütyük kapcsán a legtöbbször az izgalmas kalandokba keveredő AirTag kerül a hírekbe, valójában messze nem ez az első ilyen eszköz a piacon: mások mellett például a Samsung is megelőzte az Apple-t a néhány hónappal korábban, 2021 januárjában leleplezett Galaxy SmartTaggel.

Egy ideje már keringtek a pletykák róla, hogy a termék hamarosan új kiadással frissül, az utóbbi hetekben pedig több engedélyezési hatóság, köztük az amerikai FCC és a thaiföldi NBTC adatbázisában is felbukkant.  Ezúttal kiszivárgott rendereken láthatjuk, valamint a megjelenés hónapjára is fény derülhetett.

Hirdetés

Az alábbi képeket a brit MobileFun közölte, amely úgy tudja, hogy a Galaxy SmartTag 2 fekete és fehér színben fog érkezni, és októberben kerül leleplezésre. A képek összhangban vannak egy néhány hete kiszivárgott fotóval, arról árulkodva, hogy a gyártó hosszúkásabbra szabta a kütyüt, és egy nagyobb lyukat kapunk a kulcscsomón történő elhelyezéshez.

Egy másik pletyka szerint a SmartTag 2 alapból támogatni fogja az UWB, vagyis a pontosabb helymeghatározást lehetővé tevő ultra-wideband kommunikációt, amit a termék első generációjában csak a drágább kiadásban találtunk meg. Az eredeti SmartTag 29 dolláros, az UWB-alapú SmartTag+ pedig 39 dolláros ajánlott fogyasztói áron került boltokba, a SmarTag 2 esetében viszont egyelőre rejtély övezi az anyagiakat.

A Samsung még márciusban leplezte le a legújabb, Exynos Connect U100-as UWB-chipjét, így jó esély van rá, hogy az új trackerbe is ez a hardver kerül majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.