Hirdetés

Ezzel a kütyüvel azonnal kinyomtathatod a mobilos fotóidat



|

A Prynt Pocket egy Polaroid-stílusú, okostelefonokhoz készült nyomtató.

Hirdetés

Az okostelefonok fejlődése örökre megváltoztatta a fotózást és a fotózási szokásainkat. Lassan szinte mindenki egy digitális fényképezővel a zsebében sétálgat, és azonnal hozzáférhet a felhők korlátlan tárhelyéből a valaha készített összes képéhez. Valami azonban még hiányzik az okosháztartás kütyüarzenáljából. 

Hirdetés

Sokszor ugyanis jobb, ha az elkészült képeket kézben tarthatjuk, valódi fotó formájában. A Prynt androidos verziója is siker lett a Kickstarteren, vagyis úton a segítség mindenféle okostelefonhoz. 

A Prynt Pocket alapvetően egy kicsi dokkoló, ami az okostelefonhoz csatlakozik, és lehetővé teszi a készített képek azonnali nyomtatását, akárcsak egy régi Polaroid fényképező. 

Az ötlet ellenére nem kell tinta a nyomtatáshoz. A képek készítéséhez ugyanis speciális papírt használ az eszköz, tehát patronok pótlásával soha nem kell majd foglalkozni - csak papírt rendelgetni. 

A második széria sokkal gyorsabbá is vált egyben, 50 helyett kevesebb mint 20 másodperc alatt kinyomtat egy fotót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.