Hirdetés

Ezzel a szoftverrel csinálhatsz saját Bosszúállók-videót



|

Megérkezett a HitFilm Express 8.0 - az ingyenes videoszerkesztővel bárki csinálhat saját Bosszúállók-videót.

Hirdetés

A HitFilm az FXHome fejlesztésében készül, és egy olyan népszerű szoftverről van szó, amellyel még az amatőrök is igen látványos vizuális effekteket adhatnak a videóikhoz. Az ingyenes videoszerkesztőnek megérkezett a legújabb verziója.

Hirdetés

A HitFilm Express 8.0-val együtt néhány gyakorlati útmutató is érkezett, Bosszúállók témában. Ezekből nem csak ihletet meríthetünk, de megnézhetjük azt is, hogy milyen saját Bosszúállók-videót készíthetünk (természetesen látványos effektekkel). Mindezt a szoftver ingyenes verziójával.

A szoftver az amatőröknek és a haladóbb YouTubereknek is lehetővé teszi professzionálisnak ható tartalmak készítését, teljesen ingyen. A 360 fokos videós eszközök és a haladó effektek (robbanások, füst, stb…) sem hiányoznak a programból. Az ingyenes verzió a jövőben további új funkciókat és frissítéseket kap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.