Hirdetés

Ezzel a szoftverrel látványosan felgyorsíthatod PC-det



|

Egy rendszer csak annyira stabil, amennyire a leggyengébb láncszeme. Ez leggyakrabban a driver elavultsága, amire az IObit Driver Booster 10 Pro a megoldás.

Hirdetés

Fagyás, akadozás, lelassult PC - bosszantó jelenségek, amelyek bármely számítógépet elérhetnek, ha nem vigyázunk a szoftverek frissességére. Ez egyszerű komponenseknél nem akkora gond, de például egy hálózati csatolónál vagy grafikus kártyánál komoly problémák forrása lehet.

Gyorsaság, frissesség

Embertelen és időrabló feladat manuálisan frissíteni a drivereket egy PC-n. A frissítéseknél oda kell figyelni a beszerzés helyére, a verziószámozásra és a telepítésnél is résen kell lenni. Az IObit szoftvere leveszi ezt a terhet a válladról: folyamatosan frissülő, jelenleg 8,5 millió drivert tartalmazó adatbázisával, valamint intelligens keresőmotorjával egy pillanat alatt megállapítja, mely illesztőprogramjaid elavultak.

Hirdetés

Ezt követően egy kattintással frissítheted is mindet, méghozzá a Microsoft által hitelesített, WHQL minősítésű driverekkel. A telepítéskor a listában szereplő eszköz neve melletti Frissítésre kell kattintanod, a Driver Booster 10 Pro mindent elvégez, beleértve a biztonsági mentést is. A listát ki is exportálhatod, hogy legyen naplófájlod arról, mennyire elavultak az adott gép illesztőszoftverei. A program kiváló munkát végez a driverfrissítésben, sőt a beállításokban extra funkciókat is aktiválhatsz, mint például az egyes komponensek kihagyását, a WHQL-ellenőrzés lekapcsolását, a memóriarezidens futást.

Sajnos az újabb verziókkal változtatási naplót nem kapsz, ezt az adott gyártónál kell ellenőrizned, emellett a lista a PC működését tekintve irreleváns hardverelemeket is tartalmazhat. A Gyorsítás lapon található funkció mérsékelten hasznos (gaming mód), viszont az Eszközök alatt gyakori hibákat felderítő és javító rutinok várnak, amelyek jó mentőövek lehetnek a bajban.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a december 2-án megjelenő 2022/12-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az IObit Driver Booster 10 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.