Hirdetés

Ezzel a szoftverrel törölni tudsz bármilyen adatot



|

Egyszerűnek tűnik, pedig egészen bonyolult biztonságosan megsemmisíteni a digitálisan tárolt adatokat. Ezzel a programmal garantáltan törölhetsz bármilyen állományt.

Hirdetés

Régóta velünk van már a lomtár, amely egy ideiglenes tároló feleslegessé vált állományaink, mappáink számára, ám sajnos sokan abban a tévhitben élnek, hogy ennek kiürítésével végleg meg is szabadulnak az adatoktól. Akár egy ingyenes fájl- és meghajtó-visszaállító programmal is fellelhető rengeteg törölt adat, hacsak nem veted be e havi teljes verziós alkalmazásunkat.

Végképp törölve

Beszédes már a neve is az ASComp szoftverének, amely a legfontosabb törlési funkciókat kínálja egyszerű és jó minőségben magyarított kezelőfelületén. Fájlokat, mappákat vagy akár komplett partíciókat és meghajtókat törölhetsz a segítségével. Itt az adatok rögzítését követően a törlési módszert is megadhatod, mégpedig ötféle lehetőség közül választva.

Hirdetés

Az alacsony biztonsági szint mindössze egy felülírást jelent adatszeméttel (majd törlést), de alapértelmezetten a német szabványnak megfelelő hétszeres felülírás és törlés lesz kiválasztva. Ezt tovább bonyolíthatod még az amerikai szabvány aktiválásával vagy a legkomolyabb adatmegsemmisítő algoritmussal, a Peter Gutmann-szabvánnyal, amellyel 35-szörös felülírás történik. Szintén hasznos lehet a szabad helyet törölni olykor, ám itt még nem áll meg a program szolgáltatáslistája: a részletes naplózás és jelentésgenerálás mellett két hasznos funkciót is kapsz. 

Az egyik egy alapos registrytisztító, a másik pedig egy átfogó rendszertisztítás. Utóbbinál a böngészők és a rendszer mentett adataitól szabadulhatsz meg a fent már említett biztonságos módszerek bevetésével. A Secure Eraser Pro nem szükséges mindennap, de amikor valóban törölni kell egy fájlt vagy meghajtót, óriási segítség lesz.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a június 3-án megjelenő 2022/06-os PC World magazint, amihez ajándékba jár az ASComp Secure Eraser Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.