Hirdetés

Ezzel a szoftverrel úgy szabdalhatod fel tárhelyedet, ahogy szeretnéd



|

Adunk egy programot, amivel biztonságosan hajthatsz végre műveleteket géped és az USB-n csatlakozó adattárolók partícióin.

Hirdetés

Csak óvatosan és nagy elővigyázatossággal szabad belenyúlni adattárolóid logikai felépítésébe - elég a legkisebb hiba, és fájdalmas adatvesztés lehet a végeredmény. Pedig sokszor szükséges a partícióátméretezés, -mozgatás, -összevonás vagy éppen -felosztás. Az EaseUS programja profi és megbízható, ráadásul gyors, könnyen kezelhető, és nem esik kétségbe sem HDD-től, sem SSD-től.

Profi célprogram

Modern kezelőfelülettel és külön indítólappal fogad az EaseUS programja. Ez az ablak azt sugallja, hogy temérdek funkciót kapsz, ám a valóság az, hogy ezúttal csak a particionáló tartozik a csomagba, a többi szolgáltatáshoz a gyártó egyéb programjait kell telepítened, amelyek ingyenes módban igen korlátozottak. A Partition Master Pro 16.5 azonban nem csupán letisztult, tetszetős kezelőfelülettel büszkélkedhet, a csinos külső mögött profi belső lapul.

Hirdetés

A partíciókezelő a legfontosabb műveletekre képes, amelyek egy részét akár a fenti, akár a jobb oldali menüből indíthatod el. A főablakban a gépedben található, illetve az USB-n csatlakozó meghajtókon tárolt partíciókat látod, ezeken tudsz műveleteket végrehajtani. A törlés és létrehozás mellett átméretezheted, kettévághatod, sőt klónozhatod is ezeket. Különösen merevlemez esetén jöhet kapóra a részletes, minden blokkra kiterjedő HDD-vizsgálat, ha pedig rendszermeghajtót cserélnél, abban is segítségedre lesz az EaseUS programja. Ehhez OS-migrálást vagy teljes klónozást is választhatsz, mindkettő hatékony. Fontos funkció még a GPT-MBR átalakítás, az SSD-k esetén a 4K-eltolás igazítása, valamint az integrált Windows PE-telepítő, amely egyedi, bootolható USB-kulcsot készít.

Használat során elsőként meg kell adnod a parancsokat, majd a feladatlista végrehajtásakor aktiválódnak a kiválasztott műveletek. Egyszerű és megbízható az EaseUS programja, de azért azt javasoljuk, a műveletek megkezdése előtt készíts biztonsági mentést egy külső tárolóra, és kétszer is nézd át, milyen feladatokat készülsz végrehajtatni vele.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a július 1-jén megjelenő 2022/07-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az EaseUS Partition Master Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.