Hirdetés

Fa borítással debütálhat a OnePlus követező csúcstelefonja



|

Egy izgalmas szivárgás látott napvilágot a OnePlus 12 kapcsán.

Hirdetés

A BBK Electronics (Oppo, Realme) kötelékét erősítő OnePlus alaposan megnyomta az év végét, hiszen a kínai gyártó csak egy hónapja mutatta be a története első hajtogatós telefonját a OnePlus Open képében, december 5-én pedig a márka következő zászlóshajója, a OnePlus 12 is színre lép.

A várhatóan több modellel támadó csúcsmobilról hónapok óta keringenek a pletykák, Snapdragon 8 Gen 3-as processzorról, 16 GB LPDDR5X RAM-ról és 6,7 hüvelykes kijelzőről mesélve, most viszont a készülék dizájnját illetően futott be egy érdekes híresztelés.

Hirdetés

A GSMArena ugyanis egy ismert kínai szivárogtatóra, Digital Chat Stationre hivatkozva arról számolt be, hogy akár egy fa hátlappal ellátott kivitelt is kaphatunk a OnePlus 12-ből. A pletyka forrása egy poszt a Weibo közösségi oldalon, a gépi fordítás miatt azonban nem egyértelmű, hogy a szivárogtató tényleg a hátlapról, vagy csak egy tokról beszélt, amit a bejegyzéshez mellékelt fotó sem igazán segít tisztázni.

Akárhogy is legyen, a OnePlus esetében mindegyik forgatókönyv elképzelhető. Egyrészt fa hatású tokokat már a OnePlus 11-hez is vásárolhattunk, másrészt az előző csúcsmodellből is létezik egy különleges anyaghasználatú változat, a májusban kiadott Marble Odyssey OnePlus 11, amelynek hátoldalát 3D-mikrokristályos kőzet borítja.

Az ugyancsak rejtély, hogy a OnePlus valódi fát, vagy csak egy arra hajazó mintázatot fog-e alkalmazni, ahogy természetesen az is benne van a pakliban, hogy kacsának bizonyul a hír. Mi mindenesetre szívesen megnéznénk egy ilyen mobilt, és szerencsére már nincs is messze a hivatalos leleplezés. Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy a december 5-i premier csak a kínai közönségnek szól, míg a globális forgalmazást 2024 januárjára várja egy nemrég felröppent pletyka.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.