Hirdetés

Fából készített Cybertruckot, most Elon Musknak akarja eljuttatni



|

Az 1:1-es modellt száz nap alatt készítette el egy vietnámi férfi.

Hirdetés

A héten megtörténik a csoda, amire mindenki várt a 2019-es beharangozó óta. November 30-án, csütörtökön megkezdődik az első Cybertruckok eljuttatása leendő tulajdonosaikhoz. Lesz dolga bőven a Teslának, hiszen az elmúlt évek huza-vonája nyomán már egymilliónál is többen szeretnének az autócsodából. 

Az évek óta tologatott megjelenési dátum, az autót övező hype és a sajtó munkatársainak köszönhetően a Cybertruck-hisztéria világszerte zsongatta be az embereket még a megjelenés előtt. A Tesla első elektromos pickupja az érdekelteken kívül a művészi hajlammal rendelkező rajongókat is megihlette. Ugyan készült már a Woodworking Art jóvoltából egy fából esztergált kicsinyített mása az autónak, de most egy koreai férfi elkészítette a jármű 1:1-es modelljét is fából.

Hirdetés

A művészi igényekkel készült, legapróbb részletekig megegyező, élethű replikát az ND-WoodArt alkotta meg, ami tulajdonképpen egy egyszemélyes vállalkozásnak a neve, amit Truong Van Dao vezet.

A fémalapra épített karosszériát egy X felirat díszíti az ajtón, a kész modellt vízálló anyaggal kezelte kívülről. Nem ez az első ilyen munkája a mesternek, készített már Cyberquadot, Rolls-Royce-t és Lamborghinit is. A Cybertruck-másolat egyébként nem olcsó mulatság, 15 000 dollárból (5,2 millió forint) készült el.

A fából készült Cybertruck készítője saját bevallása szerint nagy rajongója az eredeti jármű megálmodójának, Elon Musknak és a Tesla márkának. A száz nap alatt elkészült művet szeretné is most felajánlani a techgurunak, akivel már fel is vette a kapcsolatot. Elon Musk megüzente neki, hogy igazán nagyra értékeli a munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.