Hirdetés

Facebook-szerű, emojis reakciókat kaphat a Twitter



|

A tweetekre lehetne majd olyan emojis reakciókkal reagálni a Twitteren, mint a Facebookon.

Hirdetés

A Twitter kódjának visszafejtésével (is) foglalkozó Jane Manchun Wong nemrég arra jött rá, hogy a cég új funkciót tervez bedobni a piacra, ami azért ismerős lehet valahonnan. Emojikkal lehet majd reagálni ugyanis a tweetekre. Erről már konkrét képernyőképet is mellékelt Wong, a jelek szerint a retweet gomb melletti almenübe rejtik majd el a reakciókat, ami egyesek szerint az egész platformot átalakíthatja. 

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy a megvalósítást milyen részletek mellett oldanák meg, például a tweeteken mutatnák-e a reakciókat. 2015-ben egyébként már kísérleteztek emojis reakciókkal, akkor a szív emojira jelentettek ezek alternatívát. Végül hiába teszteltek több formátumot, egyiket sem adták ki. 

Egyesek szerint a választékosabb reakciók nagy előrelépést jelentenének a tweetek és tartalmak értékelésében és a vélemények kinyilvánításában, ugyanakkor mások szerint nem biztos, hogy ez az egész jó ötlet, mert negatív hangvétel és összkép felé tolhatja el a Twittert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.