Hirdetés

Kifejezetten pároknak készült üzenetküldő alkalmazással állt elő a Facebook



|

A Tuned névre keresztelt appban nem csak üzeneteket válthatunk, de a megoszthatunk zenéket vagy közös albumot csinálhatunk szívünk választottjával.

Hirdetés

A Facebook 2019 nyarán állította fel a New Product Experimental Teamet (NPE), aminek kifejezetten az a feladata, hogy a új szolgáltatásokat gyártsanak a népszerű közösségi oldalhoz. A csapat legutóbbi fejlesztése a Tuned - egy olyan üzenetküldő alkalmazás, melyet kifejezetten párok számára hasznos funkciókkal láttak el.

Hirdetés

A Tuned hasonlóan működik, mint a WhatsApp vagy a Viber; a regisztrációkor meg kell adnunk a telefonszámunkat, majd a párunk telefonszámára rákeresve tudunk egymáshoz csatlakozni. Az alkalmazásban zenéket oszthatunk meg, hangüzenetet küldhetünk, találunk egy rakás egyedi reakciót és az itt elküldött képeinket albumba rendezhetjük, hogy egy digitális emlékkönyvként bármikor visszanézhessük azokat. 

Noha a fejlesztők hangsúlyozzák, hogy ez egy privát tér, ahol nyugodtan megoszthatunk egymással bármit, a Tuned nem rendelkezik a WhatsApphoz hasonló titkosítással; azaz ahogy például a Messenger, úgy ez is adatokat gyűjt a felhasználókról, hogy azokat utána célzott hirdetésekhez használhassa fel. 

A Tuned egyelőre csak az USA-ban és Kanadában érhető el, de ha sikeres lesz, akkor jó eséllyel bővül majd az országok listája, ahol megjelenik a szolgáltatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.