Hirdetés

Fantomérintésektől szenved a OnePlus 7 Pro



|

Miközben Kínában kifogytak a készletek a túl nagy népszerűség miatt, sokan dühösek a véletlenszerű fantomérintéses hibajelenség miatt.

Hirdetés

A OnePlus 7 Pro sok helyen lett felkapott, de talán Kínában a legnépszerűbb. Ott mindössze egy perc alatt 144 millió dolláros eladást generált a JD.comon keresztül, amivel az áruház valaha volt legkeresettebb terméke lett. Annyira népszerű, hogy a OnePlus készletei kifogytak

Hirdetés

A cég más országokban szánt készletek átirányításával igyekszik enyhíteni a feszültséget Kínában, közben pedig fokozzák a gyártást. 

Eközben azonban egyes OnePlus 7 Pro modelleken egy igen furcsa hiba ütötte fel a fejét. Ezt véletlenszerű fantomérintésnek nevezték el. A legkönnyebben állítólag a CPU-Z-ben hozható elő a jelenség, de már appokban is előfordul. Olyan, mintha egy láthatatlan kéz nyomkodná a kijelző egyes részeit, miközben a valóságban hozzá sem ér senki a mobilhoz. 

Ez egy igen dühítő hiba, a OnePlus ezért már elkezdte vizsgálni az ügyet, és arra kéri az érintetteket, hogy jelezzenek a fórumon vagy a OnePlus Community appon keresztül. Minél többet jelentik, annál könnyebb az ügy végére járni, és elkészülni a javítással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.