Hirdetés

Félelmetes dolgokat csinál a Google Fotók



|

Ezúttal az állatbarátokat lepi meg kutyás és macskás videoösszeállításokkal a Google szolgáltatása.

Hirdetés

A Google Fotók a Google egyik legjobb, ha talán nem a legjobb szolgáltatása - képes gyakorlatilag veszteségmentesen tárolni (a 16 megapixeles korlát ellenére is) a csúcsminőségű képeinket, korlátlan mennyiségben. A keresésben és a megosztásban számos extra funkció segít, ráadásul időnként - ha akarjuk - kollázsokkal és klipekkel is meglep minket a szolgáltatás. 

Hirdetés

Automatikusan generált videoösszeállításokat mind kaptunk már a tartalmainkból, azonban ezek leginkább helyhez, időhöz vagy eseményhez voltak kötve. 

Az app ezúttal a kutyás és a macskás tartalmakat vette célba, az algoritmus folyamatos fejlődésének hála az állatbarátokat kellemes meglepetés érte az utóbbi napokban. 

A Redditen gombamód szaporodnak a jelentések, amelyek kutyás és macskás klipekről szólnak, speciális aláfestéssel. 

A Google külön frissítést vagy fejlesztést nem jelentett be, de egyértelmű, hogy megint fejlesztett az algoritmusokon. Nagyon sokan várják most, hogy a Google Fotók az ő háziállatukról is feldobja az összeállítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.