Hirdetés

Felgyorsul az iPhone-ok vezeték nélküli töltése



|

Az iOS 11.2-nek hála gyorsabban lehet majd vezeték nélkül tölteni az idei iPhone modelleket.

Hirdetés

A RAVpower forrásai szerint a közelgő iOS 11.2-es szoftverfrissítésnek hála gyorsabban lehet majd tölteni vezeték nélkül az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X okostelefonokat. 

Hirdetés

A jelek szerint a módosítás már az iOS 11.2 bétájában is benne van, ami elérhető a fejlesztők számára. Mindhárom modellnél lehetővé vált a 7,5 wattos töltés a kompatibilis Qi-töltőkkel. 

Az iOS 11.1.1 alatt hivatalosan csak az 5 wattos Qi vezeték nélküli töltők támogatottak. A 7,5 wattos megoldás támogatása nem hoz drámai gyorsulást, azonban a töltési idő lerövidül. A MacRumors példája alapján minimum néhány perces javulás figyelhető meg egy iPhone X-nél.

A 7,5 wattos határ azonban messze alulmarad a Qi technológia maximumától. A megfelelő eszközökön a 15 wattos töltés sem probléma. Valószínűleg idővel az Apple is támogatja majd a még gyorsabb töltést, feltéve, hogy a hardverek ezt lehetővé teszik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.