Hirdetés

Felhasználók milliói elől zárta el a Google-t valaki, aki jókor volt jó helyen



|

A héten egy argentin férfinak sikerült megvásárolni a Google által használt helyi domaint.

Hirdetés

Manapság már kellően védve vannak és gyorsan tudnak cselekedni az óriásvállalatok, ha valami hasonló problémával találják szemben magukat, de akkor is kínos, ha egy egyszerű felhasználó könnyedén lenyúl egy domaint. Nicolas David Kuroña szerdán jelezte, hogy megvette a Google Argentinában használt webcímét, a google.com.ar-t.

Természetesen a hibát hamar észrevették, elvégre a 45 milliós országban is népszerű a kereső.

Hirdetés

Érdekesség, hogy a domain engedélye csak júliusban jár le, ezért rejtély, miért értékesítették a NIC Argentina oldalán. Tavaly egyébként a Google feledékenység miatt volt kénytelen egy időre nélkülözni a Blogspot Indiához tartozó Blogspot.in oldalt, ami aztán szintén visszakerült a jogos tulajdonosához, de ma már a Google főoldalára irányít át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.