Hirdetés

Felkerült a netre egy kép az Intel Core i9-13900K dobozáról, közel lehet a megjelenés



|

Nem sokat változott az előző generációhoz képest, de azért vannak érdekességek.

Hirdetés

Ugyan hivatalos megjelenési dátuma még mindig nincs az Intel következő generációs processzorainak, a Raptor Lake-et szinte már itt érezzük a markunkban. Nem elég, hogy tulajdonképpen már minden specifikációt ismerünk a kiemeltebb modellekkel kapcsolatban, most azt is megtudtuk, hogyan fest a 13900K csomagolása.

Nem gondolta túl az Intel, de annyit azért változtattak, hogy friss legyen a megjelenés.

Hirdetés

Természetesen semmiféle hivatalos kép nincs egyelőre publikálva arról, hogyan fest az Intel Core i9-13900K doboza, a többször megbízhatónak bizonyult szivárogtató, HXL azonban volt olyan kedves, és megmutatta, mire számíthatunk, még mielőtt az Intel megtehette volna. A képet egyébként egy zárt WeChat csoportból szerezte, a forrás tehát most sem 100%-os, bár nem gondoljuk, hogy megosztotta volna, ha nem bízna a kép hitelességében.

Az alap dizájn nem változott, a doboz azonban jelentősen keskenyebb lett, mint a mostani csúcsmodell, az i9-12900K esetében. További módosítás (már ha tényleg így kerül a boltokba), hogy ugyan most is egy "gofri" őrzi a processzort, arany helyett ezüst színű bevonatot kaphat majd a csúcsragadozó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.