Hirdetés

Felnőtt tartalmaktól mentes appot adott ki az OnlyFans, Mia Khalifával reklámozzák



|

Van abban valami báj, hogy egy expornóssal a középpontban debütált az OFTV alkalmazás.

Hirdetés

Pár éve indult el az OnlyFans szolgáltatás, melynek felhasználói mindenféle tartalomgyártóknak fizethetnek exkluzív tartalmakért. Nem kellett sok idő, hogy amatőr felnőttfilmesek rátaláljanak, és méretes vagyont halmozzanak fel segítségével. 

Ez annyiban problémát jelent, hogy sem az Apple App Store, sem a Google Play Áruház nem engedte át a cég alkalmazását addig, amíg felnőtt tartalmak érhetők el vele, de az OnlyFansnek van megoldása: egy családbarát, szűrt app, az OFTV.

Hirdetés

Eredetileg csak a tartalomgyártók és az előfizetők ismerkedhettek vele, de ma már mindenki számára elérhető, iOS és Android mellett Apple TV-n, FireTV-n, Android TV-ken, Samsung TV-ken és Rokun is. Jelenleg több mint 100 alkotó 800-nál is több videóját kínálja, vlogoktól a meditációs segédleteken át a főzős felvételekig.

Egyúttal elindult egy sorozat, az Unlocked, amiben exkluzív interjúkat készítenek influencerekkel. Mia Khalifa és Bella Thorne is megszólal benne; utóbbi színész-énekes, előbbi pedig felnőttfilmjeiről ismert, de 2019-ben elhagyta az ipart, azóta számos területen kipróbálta magát, például sportkommentátorként is.

Az OnlyFans igyekszik bizonyítani, hogy nem csak azoknak szól, akik felnőtt tartalmakat kínálnak és keresnek, jobban kiemelni a többi tartalomgyártót is. Hátha így majd sikerül...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.